News

Elena Băsescu, pictorial de sărbătoare cu cei 3 copii pentru propriul brand vestimentar FOTO

Elena Băsescu, pictorial de sărbătoare cu cei 3 copii pentru propriul brand vestimentar FOTO camera-retro icon Vezi galeria 21 poze

Mezina fostului preşedinte a intrat în afaceri cu haine tip mini-me. Uite cum arată acum Sofia Anais, Traian Jr. şi Anastasia.

Elena Băsescu s-a reprofilat. Acum, când politica nu mai e o prioritate, ci familia, şi când nici nu mai urcă pe catwalk în prezentări de modă, aşa cum o făcea odată, fiica cea mică a lui Traian Băsescu s-a gândit să lanseze propria linie vestimentară. Aşa s-a născut un nou brand de haine, realizat în parteneriat cu designerul Iulia Bălan.

„Ideea unei colecţii de haine asortate mamă – copii s-a conturat cu mult timp în urmă, încă de pe vremea când mă pregăteam de botezul Sofiei. Mi-am dorit să mă asortez cu Sofia, iar, la botezul Anastiei, Sofia a fost cea care şi-a dorit „să fie ca mama”", îşi argumentează Elena Băsescu, pe www.ebakids.ro, implicarea ei în modă.

"Oportunitatea acestui proiect a apărut în urma unei discuţii cu prietena mea, Iulia Bălan, o tânără creatoare de modă extrem de talentată şi cu experienţă, având know-how-ul gestionării unei afaceri. Ea îşi dorea să facă pasul următor: să realizeze hăinuţe pentru copii. Eu îmi doream o colecţie personalizată pentru mine şi copiii mei, însă era greu de pus în practică de una singură. Aşa a luat naştere proiectul „Elena Băsescu & Kids by Iulia Bălan”. Este o primă colecţie dedicată ocaziilor speciale din sezonul rece. Experienţa de mamă m-a ghidat să aleg doar acele modele confortabile şi uşor de purtat de către copii. Sofia, fiind cea mai mare, a avut ultimul cuvânt”, mai spune Elena Băsescu.

„Creez rochii de mireasă de 6 ani. În timp, mai multe mirese au cerut să realizăm şi hăinuţe asortate pentru copii. Atunci când Elena mi-a povestit că ar vrea să facă o colecţie pentru Sofia, Traian şi Anastasia, am decis să facem acest proiect împreună. Colecţia „Elena Băsescu & Kids by Iulia Bălan” este concepută şi realizată în totalitate în atelierul nostru, fiind produse de calitate, 100% româneşti. Am încercat să facem un mix între ceea ce se poartă şi confortul pe care ar trebui să-l presupună hainele pentru copii. Rezultatul este spectaculos”, spune şi Iulia Bălan.

Hainele propuse de cele două sunt outfituri de sărbătoare, realizate din catifea, atât pentru mame, cât şi pentru băieţei şi fetiţe, la preţuri cuprinse între 189 şi 589 de lei.

Comentarii

Modifică Setările