News

Elena ex-Mandinga a făcut ravagii la o piscină în Antalya! Cât de bine arată în costum de baie!

Elena ex-Mandinga a făcut ravagii la o piscină în Antalya! Cât de bine arată în costum de baie! camera-retro icon Vezi galeria 19 poze

Elena Ionescu, ex-Mandinga, a petrecut câteva zile într-o locaţie de top din Belek, alături de vedete precum Diana Dumitrescu, Doiniţa Oancea şi Cătălin Botezatu. Sexy Elena! Timp de patru zile, îndrăgita cântăreaţă a fost cazată în resortul Titanic Deluxe, unde a avut ocazia să guste din preparate internaţionale, să se bucure de serviciile oferite de SPA-ul complexului, dar şi de piscinele luxoase.

De altfel, în timpul şederii sale, Elena a etalat nenumărate ţinute de plajă, atrăgând privirile tuturor celor prezenţi cu formele sale apetisante, pe care – din spusele ei - şi le menţine cu un stil de viaţă sănătos, în care alimentaţia corectă şi sportul constant sunt reguli de necombătut.

Vorbind despre mini-vacanţa petrecută pe malul Mării Mediterane, Elena a declarat, exclusiv pentru cititorii OK!, că Belek, şi implicit resortul Titanic Deluxe, este o alegere perfectă pentru toţi care vor să se relaxeze într-o locaţie de lux: ”M-a încântat resortul foarte mult, căci mi-a satisfăcut pe deplin nevoile. Mi-a plăcut ambianţa, clima, personalul şi faptul că servirea este cu adevărat impecabilă. În plus, acolo, am dat de oameni frumoşi, care vor să se distreze ca şi noi, românii, de aceea îl recomand tuturor celor care vor cu adevărat să se relaxeze şi să aibă un concediu plăcut. E de reţinut şi faptul că e accesibil tuturor, aşa că nu ezitaţi să verificaţi ofertele”.

Iată şi o galerie foto cu imagini surprinse în vacanţa îndrăgitei cântăreţe!