News

Elena Udrea, apariţie uimitoare într-o rochie mini în club

Elena Udrea, apariţie uimitoare într-o rochie mini în club

După ce şi-a şocat fanii cu lookul său de la o nuntă în luna noiembrie la care apărea alături de mai tânărul său logodnic, Adrian Alexandrov (32), Elena Udrea a recurs la o altă metodă de a capta atenţia. Pe atunci îşi uimea admiratorii cu o schimbare de look care o făcea greu de recunoscut, cu părul blond şi lung, ondulat şi fără breton, cu rădăcinile crescute şi îmbrăcată într-o rochie mov foarte mulată şi decoltată. Mai nou, fosta blondă de la Cotroceni a fost surprinsă într-un club din Bucureşti în compania unor prieteni.

Îmbrăcată ca de petrecere, într-o ţinută sexy, Elena Udrea a revenit la vechia coafură care a consacrat-o, cu părul uşor peste umeri şi breton. Are 43 de ani, dar logodnicul tânăr parcă o face să înflorească pe zi ce trece, căci se poartă şi se îmbracă ca o tinerică. De data aceasta a renunţat la decolteul celebru, dar şi la rochiile cu spatele gol, dar a mizat pe o ţinută semitransparentă şi foarte scurtă. Elena a purtat o rochie neagră din dantelă, un model mini care i-a pus în evidenţă picioarele. De asemenea, şi-a completat ţinuta cu o pereche de cizme peste genunchi, la modă, un model cu fir argintiu, iar pata de culoare a fost reprezentată de rujul roşu de pe buze.

Acum, fostul politician nu mai trebuie să adopte ţinute serioase, decente, dar nu neapărat ieftine, căci Udrea a fost îndelung criticată pentru garderoba sa extravagantă, de sute de mii de euro, haine în care defila prin Parlament, şi poate să se îmbrace sexy şi să se distreze în club.

Citeşte şi Elena Udrea, de nerecunoscut. A atras toate privirile cu un decolteu ameţitor şi o nouă coafură

Foto: Facebook

Modifică Setările