News

Elizabeth Hurley este plină de muşchi. Le-a arătat fanilor cât de bine poate să arate la 52 de ani

Elizabeth Hurley este plină de muşchi. Le-a arătat fanilor cât de bine poate să arate la 52 de ani

Este una dintre puţinele actriţe care arată atât de bine la peste 50 de ani, iar Elizabeth Hurley nu doar că este posesoarea unui trup clepsidră, dar nu are pic de celulită şi nu dă semne de îmbătrânire.

Are 52 de ani şi un fiul adolescent care îi calcă pe urme în cariera de actor, Damian Charles (15), iar Elizabeth Hurley arată mai bine ca multe colege de breaslă mult mai tinere. Este plină de muşchi şi defilează mai mereu în costume de baie minuscule, fiind promotoarea propriei colecţii de vestimentaţie pentru plajă. Cele mai recente fotografii publicate de vedetă pe contul său de Instagram au strâns zeci de mii de like-uri, iar într-un video de tip boomerang actriţa  se mândreşte cu reuşitele sale fizice.

Are un trup de invidiat şi când se încordează arată ca o femeie care merge frecvent la sală, cu grupe de muşchi bine definite. Elizabeth a surprins cu o serie de imagini într-un costum de baie turcoaz care i-a pus în evidenţă bustul generos şi picioarele lungi şi tonifiate. S-a filmat în casa sa din Hertfordshire în această piesă vestimentară. Meditând la o vacanţă însorită în care a fost îmbrăcată identic a distribuit şi fotografia cu pricina, de pe o plajă exotică.

Elizabeth arată incredibil de tânără şi de tonifiată în aceste ipostaze. Actriţa, iubita lui Hugh Grant între 1987 şi 2000, ştie cum să pozeze pentru a da cât mai bine în faţa camerei de luat vederi şi, de multe ori, cel care îi face fotografii în ipostaze cât mai sexy este chiar fiul ei, Damian

Foto: Instagram