News

Elle Macpherson divorţează de soţul miliardar!

Elle Macpherson divorţează de soţul miliardar!

Sunt căsătoriţi de patru ani, timp în care au pozat întotdeauna drept un cuplu extrem de fericit. Din păcate, iată că adevărul este altul: mariajul lor a întâmpinat câteva obstacole peste care cei doi nu pot trece. Divorţează după 4 ani de mariaj Elle Macpherson (53) şi soţul Jeff Soffer au ajuns la divorţ! Cei doi s-au separat în urmă cu câteva zile, iar fostul supermodel este hotărâtă să depună actele de divorţ, mai ales că – la mijloc – ar fi vorba şi de infidelitate, informează ”Page Six”.

„Ea a părăsit deja casa lor din Indian Creek, împreună cu copiii ei, şi caută o altă casă în Miami. El a fost prins cu câteva femei misterioase, însă insistă că e vorba doar de prietene”, spune un apropiat al celor doi.

[caption id="attachment_391748" align="aligncenter" width="550"]elle_macpherson Este cel mai sexy fost-supermodel[/caption]

Amintim că relaţia fostului supermodel cu miliardarul Jeff Soffer a început în 2009. S-au despărţit în martie 2012, însă, după un accident aerian al miliardarului, cei doi au decis să se împace în luna noiembrie a aceluiaşi an. Un an mai târziu, Jeff şi Elle s-au logodit, urmând ca nunta să aibă loc în iulie 2013, în Fiji.

[caption id="attachment_391753" align="aligncenter" width="550"]elle-macpherson Elle Macpherson (53) e mamă a doi copii![/caption]

Elle Macpherson a fost căsătorită timp de trei ani cu fotograful Gilles Bensimon. Câţiva ani mai târziu, supermodelul l-a întâlnit pe Arpad Busson, cu care s-a iubit până în 2005. Arpad, care este şi fostul Umei Thurman, şi Elle au devenit în timpul relaţiei părinţii a doi copii: Flynn şi Aurelius Cy.