News

Ellie White, susţinută de copiii săi pe scenă la Dream Family Festival

Ellie White, susţinută de copiii săi pe scenă la Dream Family Festival

La doar trei ani, Alexis Maria, fiica lui Ellie White, nu este străină de scenă şi de lumea artistică. Micuţei îi place să-şi însoţească mama la concerte şi o aplaudă din backstage

Peste câteva zile, Ellie White va urca pe scena celui mai mare festival dedicat familiei din România, Dream Family Festival. Ellie White este cap de afiş, împreună cu Smiley şi Irina Rimeş, pentru evenimentul care va avea loc la Braşov, în perioada 21-24 iunie.

“Mariei îi place foarte mult la concerte. Este veselă, aplaudă, gângureşte piesele. Îi place foarte tare muzica şi cred că o să-mi calce pe urme. În această vară am renunţat la bonă, iar copiii vin cu noi la concerte. Dacă Mihăiţă se mai plictiseşte uneori, Maria este foarte bucuroasă când vede lumina scenei. De fiecare dată când aude muzica este în elementul ei, dansează şi pozează în faţa publicului ca o vedetă. Weekend-ul acesta amândoi vor fi alături de mine la Dream Family Festival”, declară Ellie White.

Dream Family Festival va avea loc în perioada 21-24 iunie la Braşov, pe platforma fostului Stadion Municipal. Locaţia de 25.000 de metri pătraţi va fi transformată cu acest prilej într-un spatiu de entertaiment ce va include zeci de activităţi muzicale, culturale, sportive şi culinare.

Dream Family Festival este un concept nou de festival multidisciplinar şi îşi propune ca, în cele 4 zile de evenimente, să le ofere copiilor, tinerilor şi adulţilor experiente de neuitat.

Artişti de renume, actori, magicieni, personaje de poveste vor încuraja familiile să se joace, să înveţe, să se relaxeze, să experimenteze lucruri noi şi să contureze amintiri frumoase împreună.

Biletele şi abonamente sunt puse în vânzare în reţeaua iabilet.ro şi în magazinele partenere Iabilet.ro din ţară. Un abonament valabil pentru o singură persoană pentru toate zilele de festival (21-24 iunie) costă 60 Lei. Un bilet pentru o singură zi costă 40 lei/persoana, iar Abonamentul Family (3 persoane) pentru toate zilele de Festival costă 140 Lei. Abonamentul Family (4 persoane) pentru toată durata Festivalului costă 160 Lei. Au mai fost puse în vânzare Abonamente VIP, pentru o singură persoană, în valoare de 350 Lei pentru toată durata Festivalului. Acest tip de abonament garantează locul de parcare şi acces la zona VIP, situată în apropierea scenei.

Copiii sub 5 ani beneficiază de intrarea gratuită. Accesul minorilor (0-18 ani) în cadrul festivalului se va face doar în prezenţa a minim un adult (părinte). Mai multe detalii pe www.dreamfestival.ro şi pe www.facebook.com/DREAMFamilyFestival/ .

Modifică Setările