News

Elton John, lovit în timpul unui concert. Cu ce a aruncat unul dintre fani în artist

Elton John, lovit în timpul unui concert. Cu ce a aruncat unul dintre fani în artist

NEW YORK, NY - JANUARY 28: Recording artist Sir Elton John performs onstage during the 60th Annual GRAMMY Awards at Madison Square Garden on January 28, 2018 in New York City. (Photo by Kevin Winter/Getty Images for NARAS)

Elton John, o legendă vie a muzicii, a anunţat că se retrage de pe scenă, dar acest lucru se va întâmpla în 3 ani, căci atât va dura tuneul său final, ”The Yellow Rick Road”.

Cu 50 de ani la activ pe scenele din întreaga lume, Elton este un deliciu pentru milioane de fani care umplu sălile de concerte şi stadioanele pentru a-l vedea şi pentru a-i asculta muzica. Totuşi, cea mai recentă întâmplare din timpul unui recital pare să-l fi pus pe gânduri pe artist. Sir Elton John a fost lăsat fără cuvinte de un fan în timpul concertului său de miercuri seara de la Palatul Caesars. Şi asta pentru că, într-un mod bizar, artistul a fost lovit în momentul în care cânta la pian.

Artistul în vârstă de 70 de ani s-a oprit din cântat chiar în mijlocul recitalului să, căci a fost lovit din public de un şirag de mărgele care a zburat peste pian şi l-au izbit în buză şi dinţi. Elton a fost în mod vizibil şocat de ceea ce s-a întâmplat, oprindu-se din cântat în timp ce agenţii săi au sărit să vadă ce s-a întâmplat. Artistul a fost filmat în timp ce îşi punea mâna la gură pentru a verifica dacă buza şi dinţii săi sunt într-o stare bună şi, ca un profesionist, după doar 30 de secunde a început să cânte din nou.

Acest incident s-a întâmplat tocmai când starul i-a invitat pe fanii din primul rând să urce pe scenă şi, probabil, un admirator nemulţumit a aruncat cu acele mărgele direct în idolul său.

Foto: Getty Images, Instagram