Vedete

Ema Zeicescu revine cu un nou proiect. Unde va putea fi văzută jurnalista

Ema Zeicescu revine cu un nou proiect. Unde va putea fi văzută jurnalista

Emma Zeicescu a dat TV-ul pe online! Jurnalista va prezenta pe Gândul.ro realităţile fiecărei zile. Emisiunea va fi difuzată din 10 februarie, începând cu ora 11.30.

“Este o bucurie pentru mine că am ocazia să fac parte din acest proiect, de la începuturile lui. Sunt foarte mândră de tot ce am construit, într-un timp foarte scurt, împreună cu Adrian Artene - Director Editorial şi Bebe Nicola - Producător General. Suntem cea mai proaspătă echipă din online. Colegii din echipă au fost aleşi cu mare atenţie, dintr-o piaţă aflată parcă într-un vortex al schimbărilor. Viitorul este…ONLINE!

Vom lansa un produs dinamic, orientat către actualitate. Îmi doresc ca “ Gândul LIVE” să devină principala sursă de informare a omului care navighează online. Pentru asta punem accentul pe subiectele care nasc emoţie în societate, pe evenimentele care pot fi anticipate, dar şi pe expertiza invitaţilor.

România nu ne lasă să ne plictisim, aşa că măcar să înţelegem împreună de unde încep şi unde se termină realităţile zilnice.Ce aducem nou? O abordare echilibrată a informaţiilor şi un dialog onest! Suntem foarte fericiţi şi că beneficiem de un studio nou-nouţ, cu tehnică de ultimă generaţie. În fiecare zi îţi trimit gânduri bune, aşa că te aştept la Gândul LIVE, de luni până vineri, de la 11.30!”, mărturiseşte Ema Zeicescu.

Frumoasa brunetă are o experienţă de aproape 20 de ani în media TV. Este specializată în News, Debate politic şi Breaking News. De-a lungul timpului, jurnalista a lucrat la TVR1, Digi24 şi Realitatea TV.

Modifică Setările