News

Emisiunea "Românii au talent" revine din 5 februarie la Pro TV. Ce schimbări apar în noul sezon

Emisiunea "Românii au talent" revine din 5 februarie la Pro TV. Ce schimbări apar în noul sezon

Emisiunea "Românii au talent" revine la TV pe 5 februarie! În noul sezon vor apărea şi câteva schimbări! Despre ce e vorba?

Din 5 februarie, concurenţii care au vrut să-şi depăşească limitele şi au venit în faţa juraţilor ne vor demonstra că munca şi pasiunea i-au condus spre cel mai înalt nivel. În premieră, în acest an, ne vom bucura de cele mai tari talente de două ori pe săptămână: vinerea şi lunea!

Cei patru juraţi sunt decişi să le ofere cei trei de DA acelora care îi vor convinge că îşi merită locul în următoarea etapă, iar pentru cei care vor demonstra că imposibilul nu există au pregătit, din nou, câte două golden buzz-uri. Şi în acest an, zece concurenţi se vor califica direct în semifinale în cazul în care Andi, Andra, Florin, Alexandra sau Pavel şi Smiley vor apăsa butonul care transformă visurile în realitate.

Prezentatorii sunt nerăbdători să îi cunoască pe concurenţi să să fie martori unor momente de execpţie care promit să îi ţină în faţa micilor ecrane pe telespectatori. Despre noul sezon, Pavel Bartoş declară: ”Mi-era dor de emisiune, mi-era dor de reîntâlnirea cu oamenii faini din echipă şi de cei care ne urmăresc. Vom vedea oameni simpli care vor veni să-şi îndeplinească visul. Vom vedea nişte numere extraordinare. Celor de acasă le confirm un lucru: Va fi aşa cum vor ei să fie acest show”.

Smiley a spus că ”talentele care vin pe scenă sunt #unusiunu. După 11 sezoane suntem în măsură să spunem când este un sezon senzaţional... iar acesta este! Încă sunt foarte multe momente care ne-au uluit şi este o promisiune că veţi vedea mai mult talent, mai multă unicitate pe scenă”, a declarat Smiley.

Foto: Pro TV

Modifică Setările