News

Emmanuel Macron, sărutat şi îmbrăţişat de preşedinta Croaţiei chiar în văzul soţiei lui

Emmanuel Macron, sărutat şi îmbrăţişat de preşedinta Croaţiei chiar în văzul soţiei lui

MOSCOW, RUSSIA - JULY 15: French President Emmanuel Macron and Croatia's President Kolinda Grabar-Kitarovic are seen during the 2018 FIFA World Cup Final between France and Croatia at Luzhniki Stadium on July 15, 2018 in Moscow, Russia. (Photo by Dan Mullan/Getty Images)

Finala Cupei Mondiale a fost urmărită de pasionaţii de fotbal din întreaga lume. Jucată la Moscova, duminică, partida de final i-a adus la extaz pe liderii Emmanuel Macron şi Kolinda Kitarovic. Cei doi s-au îmbrăţişat, sărutat şi au făcut un spectacol total atât pentru microbiştii de pe stadion, cât şi pentru presa din întreaga lume. Fotografiile cu cei doi au făcut înconjurul lumii.

Emmanuel Macron şi Kolinda Kitarovic (50) au dat frâu trăirilor după ce Franţa a câştigat Cupa Mondială cu 4-2, iar Croaţia s-a clasat pe locul doi. Timp de 90 de minute, cei doi au urmărit cu sufletul la gură partida desfăşurată pe stadionul Lujniki din Moscova, iar la final s-au îmbrăţişat, ba chiar s-au şi sărutat, deşi la câteva scaune distanţă se afla chiar partenera de viaţă a preşedintelui francez, Brigitte Macron.

La un moment dat, conştientă de cadrele pe care toţi fotografii prezenţi pe stadion le obţin, Brigitte s-a ridicat şi s-a alăturat celor doi lideri entuziaşti. Cei trei s-au îmbrăţişat şi au arătat că între Emmanuel şi preşedinta Croaţiei, Kolinda Kitarovic, nu este nimic altceva decât entuziasm şi o pasiune imensă pentru fotbal. Totuşi, presa internaţională a atras atenţia asupra exuberanţei de care a dat dovadă lidera Croaţiei, vizavi de un alt şef de stat, la un eveniment public. A fost prea mult?

Fericire-n trei!
Modifică Setările