Vedete

Este sau nu într-o relaţie? Cătălin Botezatu, dezvăluiri despre marile sale iubiri şi despre căsătorie: "Îmi doresc o femeie care să îmi înţeleagă munca"

Este sau nu într-o relaţie? Cătălin Botezatu, dezvăluiri despre marile sale iubiri şi despre căsătorie: "Îmi doresc o femeie care să îmi înţeleagă munca" camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Cătălin Botezatu apare zilnic la TV, în emisiunea Bravo, ai stil Celebrities de la Kanal D. Acolo este jurat! Dincolo de viaţa sa profesională, creatorul de modă are o viaţă personală destul de zbuciumată. A povestit despre marile sale iubiri. Acum este într-o relaţie sau nu?

Se zvonea la un moment dat că celebrul Cătălin Botezatu este într-o relaţie cu Monica Hill. Iată că acesta a dezvăluit acum că nu este într-o relaţie stabilă de iubire, încă aşteptă femeia care să îl facă pe deplin fericit: 

"Nu am şi sunt bine aşa cum sunt. Poate că m-aş opri dacă aş găşi o femeie care are calităţile pe care le doresc. Îmi doresc o femeie care să îmi înţeleagă muncă, să aibă umor, un număr mare de circumvoluţiuni, să îi placă să călătorească, să vibreze alături de mine.", a spus el pentru redactia.ro. 

Referitor la căsătorie, Cătălin Botezatu a afirmat că nu crede într-un act: "Nu, nu cred în instituţia căsătoriei. Consider că dacă doi oameni se iubesc pot stă împreună o veşnicie fără a avea nevoie de un act."

Cine a fost prima iubire a lui Cătălin Botezatu

Potrivit aceleiaşi surse, Cătălin Botezatu a dezvăluit că nu i-a uitat prima iubire, pe Diana Opsitaru: "Da, prima mea iubire, Dana Opsitaru cu care am avut o relaţie de peste şapte ani şi datorită căreia, poate, am şi făcut fashion. Dar dacă stau să mă gândesc am ajuns model şi sunt ceea ce sunt datorită unei alte femei extraordinare din România, Bianca Brad, care mi-a îndrumat paşii către lumea modellingului şi pe care am iubit-o foarte mult."

Foto: Facebook

Modifică Setările