Lifestyle

„Este soţul şeful dvs. politic?” Gabi Firea se destăinuie

„Este soţul şeful dvs. politic?” Gabi Firea se destăinuie

Interviu de colecţie la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. Gabriela Firea, fost primar al Capitalei, face clarificări asupra unor informaţii apărute în presă, care au stârnit interesul publicului de-a lungul timpului.

Gabriela Firea şi-a început cariera în presă în anii ’90, reuşind performanţa ca într-un timp foarte scurt să lucreze cu cei mai importanţi oameni ai Statului român; la doar 27 de ani aceasta era purtător de cuvânt al Guvernului României, în mandatul lui Mugur Isărescu. Imaginea publică şi-a consolidat-o ca jurnalist, urmând apoi cariera în domeniul politic, unde  a ocupat, pe rând, două mandate de senator şi a devenit primul primar femeie pe care l-a avut Bucureştiul. În prezent, Gabriela Firea este prim-vice preşedinte PSD şi unul dintre cei mai vocali lideri ai partidului său.

 „De ce nu aţi rezolvat problema traficului din Bucureşti?”, „Vă temeţi că veţi fi mazilită politic de Marcel Ciolacu?”,  „Aţi dat bisericii milioane de euro pentru voturi ?”,  „Este soţul şeful dvs. politic?”,  „V-a ameninţat Liviu Dragnea cu moartea?”, „ V-au pus viaţa în pericol problemele de sănătate?”, „ De ce vă era atât de frică de tată?”,  „Când aţi plâns ultima dată?” sunt doar câteva dintre intrebarile adresate Gabrielei Firea în ediţia de marţi a emisiunii „40 de întrebări cu Denise Rifai”, ce se difuzează de la ora 23:00, la Kanal D.   

 

Modifică Setările