News

Eva Longoria e însărcinată

Eva Longoria e însărcinată

Veste incredibilă din partea cuplului Eva Longoria (42) şi Jose Anton Baston: aşteaptă venirea pe lume a primului lor copil. Informaţia a fost deja confirmată de către reprezentantul actriţei, aşadar nu mai rămâne nicio îndoială, la cei 42 de ani, starul din ”Neveste disperate” va deveni mamă! Eva Longoria (42) e însărcinată Deşi a declarat că nu-i lipseşte nimic în cuplu şi că a fi mamă vitregă e suficient pentru ea, iată că Eva Longoria e însărcinată acum pentru prima oară. Potrivit declaraţiei dată de reprezentantul actriţei, Eva şi Jose vor avea un băieţel.

Mai multe detalii despre această sarcină nu au fost date publicităţii, aşadar nu ştim în ce stadiu e sarcina ori dacă au ajuns aici pe cale naturală sau au apelat la fertilizare în vitro. Cert e că actriţa n-a exclus nicicând posibilitatea de a deveni mamă, declarând de nenumărate ori că ”dacă e să se întâmple, e binevenit”. Acum, posibilitatea a devenit certitudine. Felicitări cuplului!

Eva Longoria şi Jose Antonio Baston s-au căsătorit în 2016

Jose Anton Baston şi Eva Longoria s-au căsătorit în 2016, la ceremonie participând nenumărate VIP-uri. Aceasta e cea de-a treia căsnicie pentru starul din ”Neveste Disperate”.

Modifică Setările