News

Exclusiv! Claudia Ghiţulescu a renunţat la sală după ce s-a îngrăşatExclusiv! Claudia Ghiţulescu a renunţat la sală după ce s-a îngrăşat

Cântăreaţa a renunţat să îşi mai lucreze coapsele şi abdomenul la sală, iar asta după ce a descoperit un alt truc cu ajutorul căruia poate obţine silueta mult visată. Înainte de a face pasul, Claudia a mers la un specialist.

''Nutriţionista mea, Simona Carniciu, m-a sfătuit să renunţ la sală, aşa că alerg o oră în parc. Poate că pe unii îi ajută mersul la sală, dar pentru mine, în acest moment, este benefic alergatul. Mănânc fructe, salate, am exclus pâinea, dulciurile, sosurile. Carne mănînc o dată sau de două ori pe săptămână. Atunci când iau câteva kilograme fac foamea şi foarte mult sport. Acum m-am îngrăşat 6 kilograme, la 55-57 de kilograme mă simt foarte bine, la 63 nu mă suport'', a spus artista pentru OK!

Claudia Ghiţulescu are un ritual special de îngrijire şi pentru faţă. ''Am o mască pentru ten care îmi face foarte bine: zeamă de lămâie, puţin bicarbonat, albuş de ou, la care se mai poate adauga un fruct şi iaurt. Pe păr aplic ulei de ricin sau de cocos’’.