News

Exclusiv! Deea şi Dinu Maxer, prima apariţie publică cu fetiţa lor, Maysa, şi fiul Andreas

Exclusiv! Deea şi Dinu Maxer, prima apariţie publică cu fetiţa lor, Maysa, şi fiul Andreas camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Deea şi Dinu Maxer a o familie frumoasă, cu doi copii minunaţi. În urmă cu câteva săptămâni, vedeta a adus pe lume o fetiţă superbă pe care a prezentat-o tuturor acum, la White Christmas Party. 

Pe 18 octombrie, Deea Maxer a devenit mămică pentru a doua oară. vedeta a adus pe lume o fetiţă superbă, Maysa. Acum, la evenimentul OK Magazine White Christmas Party, vedeta şi soţul său au venit însoţiţi de copiii lor, de micuţa lor şi de Andreas. 

Este primul eveniment la care participă în formulă completă. Exclusiv pentru OK, Deea Maxer a dezvăluit că atmosfera de familie decurge bine, s-a obişnuit deja cu fetiţa ei, cu nevoile pe care le are. Nu a avut nicio problemă acum, în afară de cele de la naştere. 

„Deea e bine, Maisa e foarte bine. Suntem extenuaţi. Poţi să faci pregătiri, viaţa face cum vrea ea. La 2:30, Deea m-a strigat: Dinu, s-a rupt apa. N-a fost atât de simplu. Operaţia s-a întâmplat la 6 dimineaţa. A sângerat! Deea are problemă cu varicele interne, pentru un chirurg e o mare provocare. A fost cu emoţii! Acum totul e bine! S-a născut la 6:50. 3,2 kilograme, înălţimea nu o mai ştiu. M-au năpădit lacrimile! Totul e în regulă. Intervenţia a fost serioasă! Acum, la 8, s-a terminat. A durat cam o oră şi jumătate totul. Două ore am stat lângă ea şi am ţinut-o de mâna. Deea o pupa încontinuu, a fost cu emoţii mari! Nu ştiu să spun cu cine seamănă!”,  a declarat Dinu Maxer la Kanal D la scurt timp după ce soţia sa a născut. 

La White Christmas Party, frumoasa familie s-a pozat în decorul de poveste făcut de Eventlicious şi Leroy Merlin. Pozele au fost realizate de Lilebuba.