TV

Exclusiv pentru OK! Stephen Moyer: Dragostea îşi arată colţii

Vampirul Bill din serialul „True Blood“ a cucerit-o lesne pe soţia lui, actriţa Anna Paquin. Doar are 142 de ani de experienţă cu femeile!


Vezi aici mai multe fotografii cu protagoniştii serialului True Blood

OK! Televiziunea a intrat în era de aur. „True Blood“ face parte din ea?

Eu şi Alan Ball (n.r. regizorul serialului „True Blood“, care se difuzează pe HBO în fiecare vineri, de la ora 23.00) vorbim despre asta foarte des. Cred sincer că noi suntem în miezul evenimentelor şi că „True Blood“ a schimbat faţa televiziunii americane.

Pentru că e mai mult decât o producţie uşurică despre vampiri, vârcolaci, fiinţe supranaturale.

Nu e un serial doar despre vampiri aşa cum nici „Star Trek“ n-a fost un serial doar despre călătoriile în spaţiu. Eu joc într-o producţie despre relaţiile in­terumane. Că nu sunt dintre cele mai fericite e pen­tru că apar suficiente obstacole pe parcurs (râde).

Dar n-a fost cazul tău. Pentru tine, „True Blood“ a deschis drumul spre altar. Felicitări pentru căsătoria cu Anna!

Mulţumim mult!

Apropo, ea ce mai face?

E bine-mersi. Ne simţim bine împreună.

Chiar şi pe platourile de filmare?

În sezonul trei, am lucrat separat la mai toate sce­nele. Aşa că n-a fost chiar paradisul pe pământ. Când eu eram la lucru, Anna era acasă şi invers. Bine, oricum noi suntem nişte profesionişti. Când suntem la lucru, suntem la lucru. Nevastă-mea e foarte exigentă cu lucrurile astea.

Păi de ce? Colegii tăi au văzut destule, în atâţia ani...

Au văzut tot ce era de văzut! (râde) Ne-au văzut să­rind unul la gâtul celuilalt şi chinuindu-ne zilnic. Ne-au văzut dându-le, încetul cu încetul, semne că suntem un cuplu, asta când, de fapt, noi eram deja un cuplu. E ca şi cum am fi fost o familie mare şi fericită.


Începând de vinerea acesta, de la ora 23.00, HBO România difuzează în exclusivitate sezonul trei al serialului „True Blood“!

Foto: Northfoto, HBO

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările