Fashion

Familia perfectă. Beyoncé , Jay Z şi Blue Ivy, fashion icons la All-Star Game

Familia perfectă. Beyoncé , Jay Z şi Blue Ivy, fashion icons la All-Star Game camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

A fost seara celor mai buni jucători de baschet, însă familia Carter i-a depăşit la capitolul notorietate şi strălucire, cu cea mai nouă apariţie. Trio-ul - Beyoncé, Jay Z şi Blue Ivy a făcut senzaţie duminică seara pe marginea terenului la meciul NBA All-Star din New Orleans, părând să se distreze de minune împreună.

GettyImages-643023722

Diva, însărcinată cu gemeni, a purtat o ţinută îndrăzneaţă compusă din jeanşi rupţi, un tricou alb şi o pereche de sandale stiletto cu barete. Piesele de rezistenţă au fost însă kimonoul lung cu model floral şi cerceii supradimensionaţi, acoperiţi parţial de părul aranjat în bucle lejere.

În vârstă de 47 de ani, soţul său, rapper-ul  Jay Z, s-a îmbrăcat confortabil într-un hanorac vişiniu purtat peste un tricou alb cu decolteu în V, pantaloni negri şi pantofi sport Air Jordan. Micuţa Blue Ivy a luat ochii tuturor în rochia sa în culoarea anului, verde lime, peste care a purtat o jachetă din denim şi la care a asortat o pereche de teneşi All-Star.

Fani înfocaţi ai echipei de baschet, cei trei nu au putat rata acest meci şi au venit să-l încurajeze pe prietenul familiei, LeBron James. În mod evident, fiica celor două megastaruri a atras multă atenţie, însuşi LeBron James fiind fotografiat vorbind cu ea în timpul jocului.

Foto: Getty Images, Instagram