TV

Fanii serialelor cu medici au o opţiune nouă: drama „Doctorul cel bun” (The Good Doctor), difuzată pe AXN

Fanii serialelor cu medici au o opţiune nouă: drama „Doctorul cel bun” (The Good Doctor), difuzată pe AXN

Astăzi, de la ora 22.00, telespectatorii vor face cunoştintă cu doctorul Shaun Murphy, un tânăr chirurg cu autism şi inteligenţa unui savant şi un personaj care va trezi emoţii puternice. Shaun (Freddie Highmore) a visat de mic să fie doctor. Însă, odată ajuns pe holurile prestigiosului spital St. Bonaventure, va avea de dus o luptă grea cu prejudecăţile şi scepticismul celor din jur, pentru a-şi îndeplini acest vis şi, mai ales, pentru a salva vieţi. 

Shaun nu este ca toţi ceilalţi, mintea sa extraordinară îl transformă într-un doctor excepţional, însă are mari dificultăţi în a interacţiona atât cu colegii, cât şi cu pacienţii. Întrebat ce l-a atras la proiect, după ce a citit prima dată scenariul, Freddie Highmore a declarat “Cred că primul lucru care m-a suprins când am terminat de citit scenariul a fost cât de nemedical este. Am fost surprins de faptul că, deşi este o dramă medicală, personajele sunt atât de bogate, totul se construieşte în jurul acestor personaje noi, care au aceste poveşti uimitoare şi, desigur, în centru este Shaun şi lupta lui.”

Doctorul cel bun (The Good Doctor) îl are pe David Shore, creatorul serialului House, ca scriitor şi producător executiv. Din acest motiv, telespectatorii vor putea regăsi câteva asemănări între Shaun şi House, ambii abordând în mod direct ipocrizia celor din jur. Însă, de cele mai multe ori, Shaun Murphy este opusul lui Gregory House, este versiunea sa nevinovată, aproape optimistă.

Cum se va descurca Shaun în noul mediu, dacă va reuşi să îşi facă prieteni, să spună sau să râdă la o glumă, dar mai ales cum va reacţiona când va salva o viaţă, telespectatorii pot afla, urmărind „Doctorul cel bun”, începând de azi, joia, de la ora 22.00, pe AXN.

Vezi mai jos şi mesajul lui Freddie Highmore pentru telespectatorii din România!

Comentarii