News

Fără chiloţi şi fără sutien pe scena de la Sala Palatului? Iată cine este artista care a apărut aşa lângă Connect-R

Fără chiloţi şi fără sutien pe scena de la Sala Palatului? Iată cine este artista care a apărut aşa lângă Connect-R camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

În weekendul trecut, Sala Palatului a găzduit cel mai mare concert pe care l-a avut vreodată Connect-R, „Eu sunt Ştefan“, un eveniment la care au luat parte mii de spectatori.

Alături de Connect-R au urcat pe scenă artişti reprezentativi pentru toate genurile muzicale, iar dintre aceştia îi putem aminti pe Shift, Alex Velea, Pepe şi Florin Salam. Însă, una dintre cele mai apreciate apariţii ale serii a fost aceea a unei cântăreţe care a lansat alături de Connect-R, de-a lungul timpului, mai multe piese care au cucerit topurile muzicale şi care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube.


foto: Diana Oprisan

Cântăreaţa despre care vorbim este Raluka, artistă ce a urcat pe scenă într-o rochie neagră, decupată în laterale, astfel că aceasta ne-a putut arăta că nu purta lenjerie intimă! După cum se poate vedea în fotografii, Raluka nu pare a avea pe ea nici chiloţi şi nici sutien, astfel că apariţia ei a încins atmosfera.

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO