Vedete

Feli Donose, dezvăluiri frapante despre suferinţele îndurate în copilărie: ”Mi se zicea girafă, că am gâtul lung”

Feli Donose, dezvăluiri frapante despre suferinţele îndurate în copilărie: ”Mi se zicea girafă, că am gâtul lung”

Feli Donose este acum, la 34 de ani, o femeie împlinită şi o artistă de succes. În copilărie, însă, cântăreaţa a fost ţinta unor umilinţe verbale greu de îndurat din partea colegilor ei de şcoală. Vedeta a dezvăluit ironiile cu care o tachinau zi de zi aceştia. 

Din 2012, de când a devenit celebră participând la ”Vocea României”, Feli Donose a avut o evoluţie fulminantă. În aceeaşi măsură, a cunoscut dezamăgiri şi s-a lovit de prejudecăţile legate de aspectul fizic. În urmă cu cinci ani, lua decizia ce i-a schimbat viaţa: o operaţie de micşorare de stomac, în urma căreia a slăbit 30 de kilograme.

Feli Donose

Complexele lui Feli au început, însă, în copilărie, când colegii ei o ironizau pe baza unor trăsături fizice. Artista era victima bullingului zi de zi. Feli a povestit la „Neaţa cu Răzvan şi Dani” despre suferinţa şi umilinţele verbale la care a fost supusă de mic copil. 

”În copilărie mi se zicea girafă că am gâtul lung. Sufeream mult, până când m-a văzut mama că mergeam cocoşată şi mi-a dat o palmă şi mi-a zis să merg mândră că-s frumoasă. Eu nu înţeleg de ce eram complexată când eram mai grăsuţă, atunci purtam fustiţe şi eram mai feminină. Dar alţii mă făceau să mă simt complexată. Eu eram bine pe scenă, dar după apăreau nesiguranţele”, a dezvăluit Feli Donose, acum o femeie împlinită, mama unei fetiţe de trei ani, Luna.

Feli Donose

De altfel, cântăreaţa a declarat că amploarea pe care o ia fenomenul bullingului o sperie, mai ales când se gândeşte la viitorul fetiţei ei în această societate. ”Se pare că noi ne-am înrăit. Credeam că prin prisma pandemiei o să ne mai îmbunăm, că o să ne spunem ”Te iubesc” mai des, dar de unde, pare că e mai rău. Astfel de oameni sunt nefericiţi acasă şi de aceea aruncă cu noroi în noi, a adăugat Feli.

Foto: Instagram

Comentarii

Modifică Setările