Multimedia

Feli lansează „Bună de iubit”, piesa cu care participă la Eurovision

Feli lansează „Bună de iubit”, piesa cu care participă la Eurovision

Pentru prima dată, Feli concurează la Eurovision, iar acum are pregătit şi videoclipul piesei cu care participă, "Bună de iubit".

Piesa este ca o declaraţie de independenţa a femeilor, fie că sunt mame, soţii sau iubite, care vor şi pot să facă orice îşi propun.
“Pentru mine, dincolo de toate, muzică este foarte importantă pentru mesajul pe care îl poartă, iar « Bună de iubit » are un mesaj de care noi, femeile, avem nevoie. Atunci când iubim o altă persoană, uităm să ne iubim pe noi. Ajungem să dăruim toată iubirea noastră celorlalţi. De aceea, am scris piesa asta ca o aducere aminte că trebuie să ne gândim şi la noi şi să ne iubim un pic mai mult“, mărturiseşte Feli.
Videoclipul este regizat de Iura Luncaşu, aflat la a treia colaborare cu Feli. “De când am ascultat piesa, m-am gândit că vreau să ies din convenţia femeii surprinsă în cartierul cu blocuri gri şi atmosfera apăsătoare. Aveam nevoie un spaţiu atemporal. Peñiscola a fost prima variantă, mai ales că fusesem acolo cu proiecţia ultimului meu film şi ştiam locaţia. Am prieteni români care locuiesc acolo şi care au făcut posibilă această filmare”, explică regizorul alegerea locaţiei din Spania.
“Bună de iubit” se regăseşte pe albumul de debut al artistei, lansat la finalul anului trecut, “Eu sunt Feli”, alături de hit-uri precum “ACASĂ”, “Timpul”, “Va urmă” sau “Creioane colorate”. Piesa este în finala Selecţiei Naţionale Eurovision.
Modifică Setările