News

Felix Baumgartner spune adevărul despre cealaltă femeie din viaţa lui!

de admin

După scandalul provocat de pozele cu el în ipostaze intime alături de altă femeie, la Berlin, iubitul Mihaelei Radulescu a clarificat lucrurile printr-o declaraţie neaşteptat de sinceră...

Ultimele zile au fost unele de tăcere din partea Mihaelei, în urma publicării în presă a unor fotografii cu Felix Baumgartner, la Berlin, în compania unei femei mai tinere... Iar asta la mai puţin de şase luni de relaţie cu Mihaela. A simţit, în schimb, nevoia chiar cel considerat vinovat să clarifice lucrurile. Când lumea se întreba dacă relaţia lui Mihaela mai e valabilă sau nu, iată ce a scris Felix pe contul său de Facebook:

"Când Einstein a spus că imaginaţia e mai importantă decât cunoştinţele pe care le deţii, sunt convins că nu s-a gândit la câte femei s-au autointitulat iubitele mele. Daţi-mi voie să vă fac cunoştinţă cu Mihaela Schwartzenberg, singura iubită din viaţa mea, dragostea vieţii mele, femeia inteligentă şi sexy la care am visat de când mă ştiu - ea mă iubeşte cu adevărat doar pentru ceea ce sunt, orice aş face!"

Foto: Facebook

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările