Vedete

Fericire în familia Măruţă! Eva îi calcă pe urme Andrei: "A terminat un curs de pian! Ne place muzica"

Fericire în familia Măruţă! Eva îi calcă pe urme Andrei: "A terminat un curs de pian! Ne place muzica" camera-retro icon Vezi galeria 7 poze

Andra Măruţă e în culmea fericirii! Eva, fiica sa de doar 4 ani, o moşteneşte, este pasionată de muzică. Recent, micuţa a urmat şi un curs de pian pe care l-a absolvit cu brio. 

Iată că talentul se moşteneşte din generaţie în generaţie. Tatăl Andrei este pasionat de muzică, Andra şi fratele său au voci excepţionale şi cariere în industria muzicală, iată că şi mezina familiei îndrăgeşte să cânte. Eva Măruţă a terminat primul curs de pian, a obţinut chiar şi prima diplomă. 

Mama ei, celebra Andra, e în culmea fericirii. E mândră de fiica sa şi consideră că Eva o moşteneşte. Le-a arătat şi fanilor imagini cu diploma obţinută de micuţă. Eva are zâmbetul până la urechi. Artista a şi scris un mesaj pentru fani: 

"Fiecare etapă e importanta, fiecare reuşită merită sărbătorită. Eva a terminat un curs de pian. E clar, ne place muzica! 🎶🎶🎶 #bravo Eva!", au fost cuvintele postate pe Facebook de Andra. 

Fanii imediat au reacţionat când au văzut imaginile: "Felicitari! Mereu am fost de părere ca Eva va calca pe urmele mamei, iar David pe urmele tatălui! Va admir şi va iubesc pentru tot ceea ce faceţi şi separat, dar şi împreuna, ca familie!"

Fiica Andrei şi a lui Cătălin Măruţă e influencer la doar 4 ani. Eva Măruţă are deja milioane de fani

Eva Măruţă are doar 4 ani şi este un adevărat fenomen în mediul online. Are deja milioane de faci, e cunoscută în toată România. Este influencer la doar 4 ani! Fiica Andrei şi a lui Cătălin Măruţă, la o vârstă aşa de fragedă, reuşeşte să impresioneze. Dovada? Atunci când părinţii ei o filmează, iar apoi postează clipurile sau imaginile în mediul online, acestea fac un număr record de vizualizări. Spre exemplu, video al ei a avut aproape 6,5 milioane de persoane reach şi 237.000 de reacţii.

Andra şi Cătălin Măruţă i-au lansat Evei un canal de YouTube pentru a păstra înregistrări cu ea. Canalul are deja 140.000 de abonaţi, iar conţinutul încărcat sub numele de Eva Show este adorat de fani.

Foto: Facebook

Modifică Setările