News

Fermierii VIP. A-listerii care au dat Hollywoodul pe viaţa la ţară

Fermierii VIP. A-listerii care au dat Hollywoodul pe viaţa la ţară

Nu numai că deţin proprietăţi de mii şi mii de hectare undeva unde civilizaţia de-abia dacă-şi face simţită prezenţa, dar aceste staruri hollywoodiene se implică cât pot de mult în activitatea specifică unei ferme.

Brad Pitt

Este cel mai arătos actor de la Hollywood, unul dintre cei mai talentaţi şi mai apreciaţi din domeniu, dar faima şi statutul său de A-lister nu-l împiedică pe fostul soţ al Angelinei Jolie să-şi murdărească, din când în când, mâinile lui frumoase atunci când bifează diverse munci pe proprietatea sa. Brad deţine o vie imensă undeva în Franţa şi are, de ceva vreme, un second job, fiind creatorul unui vin cu mari pretenţii.

“Sunt fermier acum. Îmi place la nebunie să învăţ tot felul de chestii despre pământ şi ce gen de teren este potrivit pentru ce gen de strugure. Toamna ne întrebăm cu toţii dacă începem să culegem via în septembrie sau octombrie, care este nivelul zahărului sau al acidităţii, va ploua sau nu. Este o adevărată şcoală pentru mine toată treaba asta. În lunile în care nu filmez, îmi place să curăţ pădurea şi să mă plimb, pur şi simplu, pe proprietate”, declara Pitt.