News

Fete cuminţi care s-au transformat în BAD GIRLS

Fete cuminţi care s-au transformat în BAD GIRLS

Au cunoscut succesul abia când au devenit nişte bombe sexy veritabile. Sau cel puţin asta e reţeta clasică pentru cei care şi-au dorit să dea lovitura în showbiz!

Jessica Simpson

Blondina şi-a început cariera de mică, prezentându-se la un casting pentru Mickey Mouse Clubhouse, unde făceau deja senzaţie Britney Spears, Christina Aguilera şi Justin Timberlake, dar nu a trecut proba. S-a întors atunci, cu coada între picioare, la cântat în corul bisericii, unde a fost, într-un final descoperită de o casă de producţie a muzicii creştine. A început să bată ţara în lung şi-n lat cântând prin biserici, dar s-a oprit când tatăl ei a constatat că fiica sa dezvoltase un bust prea generos pentru simplii creştini.

A fost momentul în care showbiz-ul american a primit-o cu braţele deschise. Totuşi, tatăl ei i-a convins pe directorii muzicali să-i construiască frumoasei adolescente o imagine cuminte, cu anti-sex appeal din plin. N-au reuşit decât pentru o scurtă perioadă de timp, după care Jessica şi-a dat arama pe faţă şi s-a prezentat în faţa lumii ca tipa sexy care este şi-n ziua de azi.

Modifică Setările