News

Fiica adoptată a lui Teo Trandafir s-a transformat într-o adevărată domnişoară. Uite cât de frumoasă este Maia FOTO

Fiica adoptată a lui Teo Trandafir s-a transformat într-o adevărată domnişoară. Uite cât de frumoasă este Maia FOTO camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

Acum cincisprezece ani, Teo Trandafir şi-a văzut visul de a deveni mamă împlinindu-se. Vedeta a reuşit să adopte o fetiţă, căreia i-a pus numele ”Maia”.

Astăzi, cele două au o relaţie minunată, Teo descriendu-şi fiica ca fiind ”cea mai bună prietenă” a ei, ”confidentă” şi ”un om minunat”. Am avut şi noi ocazia s-o vedem pe adolescenta Maia în urmă cu câteva zile, când a fost prezentă în studioul emisiunii mamei sale.

Maia venise să-i facă o surpriză aniversară mamei sale, şansă cu care publicul român a văzut cât a crescut micuţa. Deja o adolescentă, Maia este deja o frumuseţe, aşa că nu ne facem griji că n-ar frânge inimi cât de curând.

”Este frumoasă, deşteaptă, bună, plină de compasiune, un om care m-a înţeles întotdeauna, cel mai bun prieten al meu, confidentul meu şi singurul om de la care nu o să puteţi să scoateţi niciun secret despre mine”, îi făcea Teo o descriere-fulger fiicei sale.

Modifică Setările