Vedete

Fiica cea mare a lui Mădălin Ionescu se mută de acasă. Cristina Şişcanu a făcut dezvăluirea la OK! VIP Kids Picnic VIDEO

Fiica cea mare a lui Mădălin Ionescu se mută de acasă. Cristina Şişcanu a făcut dezvăluirea la OK! VIP Kids Picnic VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Ştefania, frumoasa fiică a omului de televiziune, face un pas important în viaţă. Cu ce emoţii întâmpină familia mutarea ei de-acasă.

La finalul lunii, Ştefania Ionescu termină facultatea şi, drept "recompensă", dar şi recunoaştere a maturizării sale, celebrul său tată i-a promis că o ajută să se mute singură. Astfel, chiar în pragul împlinirii vârstei de 22 de ani, fiica lui Mădălin Ionescu trăieşte emoţiile amenajării primei sale locuinţe.

Cea care ne-a dat vestea a fost chiar soţia lui Mădălin, Cristina Şişcanu, prezentă la OK! VIP Kids Picnic cu micuţa Petra. "Suntem în proces de mutare a Ştefaniei de acasă, pentru că face în curând 22 de ani şi termină facultatea într-o lună. N-am emoţii, pentru că se mută la două străzi de noi. Totuşi, este important acest moment, întrucât trebuie să înveţe şi ea să se organizeze singură, şi cu mâncarea, şi cu spălatul rufelor", a dezvăluit Cristina despre pasul important făcut de Ştefania.

"Are job, termină facultatea, acum se mută în casă nouă, e în curs de amenajare a apartamentului şi îşi începe viaţa pe cont propriu, cum se spune. Mă rog, noi o să fim mereu acolo, dar e important că va face multe lucruri singură şi va începe să-şi construiască un drum în viaţă", ne-a mai spus Cristina Şişcanu.

Sosită la OK! VIP Kids Picnic cu fetiţa sa, Petra, am vrut să ştim dacă, odată rămasă o cameră liberă în casă, se gândeşte la încă un copil. "Eu am copii de toate vârstele, deci e mai solicitant să ai copii de toate vârstele şi cu diferenţe între ei. Eu i-am crescut şi pe Ştefania, şi pe Filip de la vârste destul de mici şi sunt ca şi copiii mei. Camera Ştefaniei se va transforma într-un dressing şi într-un birou. Deocamdată avem multă treabă. Şi eu, şi Mădălin suntem implicaţi în foarte multe proiecte importante pe care le-am început acum ceva timp şi care au început să se concretizeze. Deci trebuie să ne ocupăm şi de partea asta. E foarte frumos cu copii, dar trebuie să te ocupi şi de partea profesională, ca să le poţi oferi educaţie".