News

Fiica cea mare al lui Dwayne Johnson, o bombă sexy care vrea în ringul de wrestling

Fiica cea mare al lui Dwayne Johnson, o bombă sexy care vrea în ringul de wrestling

LOS ANGELES, CA - JANUARY 18: Actor Dwayne Johnson (L) and Simone Alexandra Johnson attend the People's Choice Awards 2017 at Microsoft Theater on January 18, 2017 in Los Angeles, California. (Photo by Christopher Polk/Getty Images for People's Choice Awards)

Dwayne Johnson, 45, este un tată norocos. Are două fete superbe, iar una dintre ele chiar vrea să-i calce pe urme, dar nu în cariera de actorie, ci în ringul de wrestling. Simone este Miss Golden Globes 2018. Miercuri, Simone Johnson a primit un rol foarte important. Adolescenta în vârstă de 16 ani a fost desemantă Ambasador al  Globurilor de Aur, ediţia din 2018, iar pentru această ocazia a vrut să fie în centrul atenţiei, într-o ţinută sexy.

Prezentă la o petrecere în onoarea celei de-a 75-a ediţie a Globurilor de Aur, fiica lui The Rock a atras toate privirile într-o rochie neagră, cu decupaje, care i-a venit ca turnată. Are doar 16 ani, dar este o prezenţă impunătoare, mai mult de atât, vrea să-i calce pe urme celebreului său tată, cu o bătaie în ringul de wrestling

Adolescenta nu doar că este extrem de frumoasă, dar şi foarte curajoasă. Într-un interviu recent pentru The Hollywood Reporter, fiica lui Dwayne a dezvăluit că speră să urmeze aceeaşi carieră ca tatăl său. Daca va ajunge în ringul de wrestling, Simone va deveni a patra din generaţia de luptători. Stră-străbunicul ei, Peter Maivia, bunicul ei Rocky Johnson şi tatăl ei, Dwayne Johnson, sunt celebri pentru acest sport: "Este un sport unic în lume. Este vorba de pasiunea pe care trebuie să o exerciţi la fiecare mişcare şi meci, este admirabil ceea ce se întâmplă în ring. Cu siguranţă este ceva la care m-am gândit şi vreau să fac. Vreau să-i calc pe urme tatălui meu.", a spus Simone.

Alături de tatăl său la People's Choice Awards 2017.

La eveniment, alături de tânără au fost şi fiicele lui Sylvester Stallone, cele care au deţinut titlul de Miss Golden Globes la ediţia din 2017 a evenimentului, Scarlet, Sophia şi Sistine. Simone este fiica lui Dwayne cu prima sa soţie, Dany Garcia, cu care starul a fost căsătorit între 1997 şi 2007. Ulterior, Dwayne s-a căsătorit cu Lauren Hashian, femeie cu care actorul are o fetiţă de un an, Jasmine.

Simone s-a fotografiat alături de fetele lui Stallone, Scarlet, Sistine şi Sophia.

Foto: Getty Images

Modifică Setările