News

Fiica lui Ben Stiller a crescut şi este foarte drăgălaşă

Fiica lui Ben Stiller a crescut şi este foarte drăgălaşă

LOS ANGELES, CA - DECEMBER 03: (L-R) Actress Christine Taylor and her children Ella Stiller and Quinlin Stiller watch as actor Ben Stiller is honored with a hand and footprint ceremony at the TCL Chinese Theatre on December 3, 2013 in Los Angeles, California. (Photo by Kevin Winter/Getty Images)

Celebrul actor de comedie Ben Stiller (51) a divorţat, în luna mai, de cea care i-a fost soţie timp de 17 ani, Christine Taylor, însă actorul a rămas un tată preocupat pentru cei doi copii ai lui. Fosta soţie a lui Ben, Christine Taylor, şi copiii lor, Ella şi Quinlin, în 2013 Ella, aseară, la braţul tatălui său Este vorba despre Ella Olivia, fiica lui în vârstă de 15 ani, şi de Quinn, fiul lui de 12 ani.

Cu prima născută a lui, Ella Olivia, Ben a apărut la premiera din cadrul New York Film Festival a noului său film, The Meyerowitz Stories.

Dacă comediantul a arătat deosebit de chipeş şi fit în costumul lui de cocktail, nici fiica sa, Ella, nu s-a lăsat mai prejos, îmbrăcând o ţinută elegantă pentru seara cea mare a tatălui său.

Ben a divorţat în luna mai

Ella Olivia a purtat o rochie mini într-o superbă nuanţă de verde, la care a asortat o pereche de botine tinereşti şi un plic în aceeaşi nuanţă.

Ben Stiller şi soţia sa, Christine Taylor, în vârstă de 46 de ani, s-au căsătorit în anul 2000, după ce comediantul a mai avut relaţii cu ceva actriţe cunoscute, precum Calista Flockhart, actuala soţie a lui Harrison Ford.

Foto: Splash News, Getty Images