News

Fiica lui Gheorghe Hagi, invitată de onoare a Familiei Regale la Palatul Elisabeta

de admin

Fiica lui Gheorghe Hagi, invitată de onoare a Familiei Regale la Palatul Elisabeta camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Tânăra Kira Hagi a avut parte de-o întâlnire memorabilă cu Majestatea Sa Margareta şi cu Principele Radu.

La începutul acestei săptămâni, Familia Regală a avut din nou oaspeţi de seamă. Ei au primit în grădina Palatului Elisabeta echipa filmului „Între Chin şi Amin”, proiect cinematografic din care face parte şi fiica celebrului antrenor Gheorghe Hagi.

Tânăra actriţă Kira Hagi a avut onoarea de a-i cunoaşte pe Custodele Coroanei şi pe Principele consort alături de Constantin Cotimanis, Teodora Calagiu Garofil, Laurenţiu Stan, Dragoş Stoica, Toma Enache (regizor, co-scenarist şi producătorul filmului) şi Elena Enache (scenarist principal şi producător executiv).

"Voi când aţi făcut ultima oară o reverenţă? Eu ieri, când am fost extrem de onorată să particip la o frumoasă reuniune de echipă #intrechinsiamin, reuniune care s-a petrecut în prezenţa Majestăţii Sale Principesa Margareta şi a Alteţei Sale Principele Radu!", a scris Kira Hagi pe pagina sa de socializare. "M-am simţit ca într-un film din altă epocă şi uite aşa revin la teoria mea că aş fi fost ca peştele în apă dacă mă năşteam acum o sută de ani!", a mai comentat fiica lui Gică Hagi.

Filmul, regizat de Toma Enache, filmul "Între chin şi Amin" este bazat pe tragicele evenimente ale aşa-numitului "Experiment Piteşti, unul dintre cele mai odioase programe de reeducare din blocul comunist, pelicula având şanse să reprezinte România la premiile Oscar 2021.

Premiera a avut loc în data de 1 octombrie 2019 şi se bucură de apreciere internaţională, din partea unor jurii formate din profesionişti în domeniu din peste 25 de ţări de pe tot globul.

Filmul a obţinut 34 de premii internaţionale şi 17 nominalizări. În România a avut aproape 30.000 de spectatori. Cele mai recente premii au fost obţinute la Festivalul Independent de Film de la Viena (octombrie 2020), la categoriile cel mai bun film de lung-metraj şi cea mai bună muzică.

Filmul „Între Chin şi Amin” poate fi văzut şi pe plaforma online Netflix.

Foto: Casa Regală

Comentarii

Modifică Setările