News

Fiica lui Hagi vrea să studieze în America

Fiica lui Hagi vrea să studieze în America

Kira Hagi, fata celebrului fotbalist român, este captivată de lumea teatrului şi a cinematografiei şi vrea să-şi aprofundeze studiile departe de ţară, tocmai în America.

La doar 17 ani, fata Regelui fotbalului românesc va urma cursurile unei facultăţi de peste Ocean, după cum informează ziarulring.ro. Kira este pasionată de teatru şi, pentru a se putea înscrie la o instituţie de prestigiu din SUA, a fost nevoită să realizeze un scurtmetraj, în care să joace rolul principal.

Aşa se face că, sub îndrumarea regizorului Mircea Ghinescu, ea a realizat pelicula „Bucureşti, te iubesc!“, o poveste de dragoste între doi adolescenţi, în care l-a avut ca partener pe Rareş Andrici.

Încântată de rezultatul muncii lor, Kira a postat pe contul său de Facebook o fotografie însoţită de mesajul: "Debutul meu in cinematografie, într-o superbă seara din luna mai, 2013".

Kira nu este la prima ei experienţă de acest fel. În urmă cu doi ani, ea a jucat într-o piesă la Teatrul de Comedie, din Bucureşti, „Cum ar fi să fie altfel“, prestaţia ei atrăgându-i atenţia lui George Mihăiţă, directorul instituţiei.

Tatăl său, Gheorghe Hagi, a fost, iniţial, surprins de alegerea fiicei sale, dar o susţine în tot ce vrea să facă.

„Dacă Ianis este îndrăgostit de minge, Kira îşi petrece mult timp printre cărţi. Citeşte foarte mult. Îi place lumea teatrului şi a filmului“, declara el în urmă cu ceva timp, potrivit ziarulring.ro.

Foto: pagina personală