News

Fiica lui Meryl Streep divorţează de Tay Strathairn după doar 42 de zile de mariaj

Fiica lui Meryl Streep divorţează de Tay Strathairn după doar 42 de zile de mariaj

La şase luni de la nuntă, Grace Gummer, fiica celebrei actriţe şi muzicianul Tay Strathairn au decis să oficializeze separarea, deşi nu mai locuiesc împreună încă din vara anului trecut.

Se spune că în dragoste şi în război totul este permis, dar de vreme ce acest mariaj a durat doar 42 de zile, din 10 iulie 2019 până în 21 august 2019, nu ştim daca a fost mai mult război decât dragoste. Potrivit revistei People, care a obţinut documentele oficiale, actriţa în vârstă de 33 de ani a depus actele de divorţ într-o instanţă americană pe 23 martie, susţinând clasicul argument printre vedetele, diferenţele ireconciliabile.

Grace şi Tay se cunosc din copilărie, dar şi-au început relaţia abia în 2017

Şi, deşi acum câteva săptămâni, cuplul a decis să înceapă formalităţile pentru a-şi oficializa statutul de cuplu divorţat, se pare că despărţirea datează de mai multă vreme. Potrivit publicaţiei americane, Grace a menţionat în cererea ei că separarea a avut loc pe 21 august a anului trecut, la doar 42 de zile după ce s-a căsătorit cu rockerul. Gummer şi Strathairn s-au căsătorit pe 10 iulie, după doi ani de relaţie, dar s-au cunoscut în 1994, când ea avea doar opt ani şi el avea 14.

Maryl Streep şi tatăl lui Tay, la filmările pentru The River Wild, unde copiii lor s-au cunoscut

Potrivit acestei versiuni, la acea dată Meryl lucra cu tatăl lui Tay, actorul David Strathairn, la producţia The River Wild, ceea ce a făcut ca şi copiii lor să se întâlnească. Dar abia în 2017 a avut loc prima apariţie publică a cuplului Grace - Tay, când au participat la premiera documentarului HBO, Spielberg. Această tânără, a cărei asemănare cu mama ei este de necontestat, este una dintre fiicele actriţei cu celebrul sculptor Don Gummer şi are două surori, pe Mamie şi pe Louisa, de 36, respectiv 28 de ani, şi un frate, Henry, 40 de ani, care este muzician şi actor, dar care a preferat să stea departe de viaţa publică. 

 

 

Citește și ...