Vedete

Fiica lui Temişan şi a Monicăi Davidescu a început să ia lecţii de modelling. Dora a împlinit 10 ani

Fiica lui Temişan şi a Monicăi Davidescu a început să ia lecţii de modelling. Dora a împlinit 10 ani camera-retro icon Vezi galeria 2 poze

Fetiţa Monicăi Davidescu şi a lui Aurelian Temişan pare atrasă tot de partea artistică ca şi părinţii săi celebri. Mai nou, Dora a început să ia cursuri de modeling.

“Fetiţa noastra participă la cursurile gândite de prietena noastră, creatoarea de moda Eli Lâslean. Cursuri foarte interesante la care copiii învaţă noţiuni de design, de modeling, stil personal, fac şi puţină educaţie financiară, învaţă cate ceva despre croitorie, despre cusut sau tricotat....multe lucruri utile pentru cei curişi să se apropie de acest domeniu din orice parte. Eli invită pentru fiecare curs câte o persoana specializată care îi captivează pe copii cu informaţii şi lucruri interesante”, spune Monica Davidescu.

Dora a împlinit de curând 10 ani.

“7.11.2010. Duminica. Ora 12:47, adică 13 fără 13 minute. Ai apărut. De atunci, casa noastră a luat o altă formă, sub o altă lumină. Tot de atunci, ordinea valorilor în viaţă s-a schimbat, învăţându-ne care este cu adevărat importanţa fiecarui lucru gândit şi trăit.

Tu să cresti. Să creşti frumos, în armonie cu trupul tau, cu cei din jur, învăţând ce e frumosul, dăruind dragoste celor care au nevoie de ea şi primind sprijin şi protectie prin noi, de la Bunul Dumnezeu”, scria atunci pe o reţea de socializare Aurelian Temişan.

 

 

Comentarii

Modifică Setările