News

Fiica misterioasă a familiei Osbourne: Aimee, noul star al clanului!

de admin

Fiica misterioasă a familiei Osbourne: Aimee, noul star al clanului!

Câţi dintre voi n-au crezut că familia Osbourne are doar 4 membri? Însă există o odraslă a clanului de rockstaruri care a refuzat să facă parte din reality-show-ul familiei, încă de la 16 ani. Aimee, sora de 31 de ani a lui Kelly şi Jack Osbourne, este o actriţă pe care nu am avut ocazia s-o urmărim prea mult.

S-a ferit cât a putut de faima fraţilor şi părinţilor ei şi a rămas în umbră faţă de fraţii săi, iar acum a revenit în forţă cu un videclip foarte obscur şi chiar înspăimântător pe alocuri, dar care ne dă şansa să auzim o voce foarte profundă.

Aimee Osbourne înregistrează sub numele de ARO şi tocmai şi-a lansat primul clip, “Raining Gold”, regizat de Spencer Susser, care a lucrat şi cu Lana Del Rey. Ceea ce atrage atenţia, pe lângă vocea atipică, este şi povestea aleasă. “Am vrut ca melodia să aducă în prim-plan cât de copleşit şi cât de izolat te simţi când eşti încontinuu neînţeles de ceilalţi şi cât de important e să te eliberezi de asta şi să crezi în tine”, spune artista proaspăt lansată în muzică. “Videoclipul a exploatat mesajul cântecului, acela că nu trebuie niciodată să presupui ceva despre cineva sau despre o situaţie, doar pentru că aparenţele sugerează asta. E vorba despre faptul că e o alegere să permiţi cuiva sau unui lucru să te controleze”. Să vorbească despre familia ei?

Aici, în 2003:

Mai mult, rebela fiică Osbourne, cea mai mare, de altfel, dintre fraţi, pare că le-a interzis părinţilor să scrie despre ea, căci de curând a postat şi mama ei, Sharon, un tweet: “O prezint lumii pe fiica mea, Aimee Rachel…”, postare care a fost ştearsă ulterior!

Aici, în 2008:

FOTO GETTY

Modifică Setările