News

Fiica regretatului Paul Walker a împlinit 21 de ani! Iată cât de frumoasă este Meadow şi ce mesaj i-a transmis Vin Diesel

Fiica regretatului Paul Walker a împlinit 21 de ani! Iată cât de frumoasă este Meadow şi ce mesaj i-a transmis Vin Diesel camera-retro icon Vezi galeria 10 poze

4 noiembrie 2019 a fost o zi importantă pentru toţi cei care l-au iubit şi care i-au fost aproape lui Paul Wakler: fiica lui, Meadow, a împlinit 21 de ani.

Chiar dacă au trecut aproape şase ani de când actorul din „Fast and Furious“ a murit, prietenii lui nu l-au uitat nici pe el, dar nici pe rudele lui, iar Vin Diesel a ţinut să îi ureze „La mulţi ani“ lui Meadow într-un mod special.

Colegul lui Paul Walker din „Fast and Furious“ a postat pe Instagram o fotografie în care apare Meadow, iar în descriere i-a scris câteva cuvinte emoţionante.

„Aş putea spune că sunt atât de mândru de persoana care devii… dar adevărul este că mereu am fost mândru de tine. La mulţi ani, Meadow! Ştiu că este cea de-a 21-a aniversare a ta şi ai fi vrut să te distrezi în Japonia, dar familia te aşteaptă cu un tort când ajungi acasă, aşa că ar trebui să te grăbeşti. Te iubesc. Unchiul Vin“, a scris Vin Diesel pe Instagram.

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO

Modifică Setările