News

Fiul cel mare a lui Nicolas Cage s-a căsătorit pentru a treia oară. Imagini senzaţionale de la nunta boho chic

Fiul cel mare a lui Nicolas Cage s-a căsătorit pentru a treia oară. Imagini senzaţionale de la nunta boho chic camera-retro icon Vezi galeria 11 poze

Are doar 27 de ani, dar este deja la a treia căsătorie. Fiul cel mare al lui Nicolas Cage, din relaţia cu actriţa Christina Fulton, a organizat o petrecere mare în weekend. Cântăreţul Weston Coppola Cage a dus-o la altar pe frumoasa sa parteneră, iar evenimentul a fost unul de amploare.

Artistul mai are două căsătorii la activ, dar acum se declară de-a dreptul fericit. A găsit în cele din urmă ceea ce îşi dorea, pe femeia ideală cu care şi-a legat destinul. Nunta boho chic a avut loc sâmbătă, iar mireasa Hila Aronian a fost superbă. Fiul lui Cage a numit-o pe noua sa soţie "încarnarea divină a tot ceea ce-mi place şi proprietara inimii mele", în timp ce a împărtăşit cu prietenii virtuali câteva imagini de la nunta fastuoasă care a fost organizată undeva la ţară, în afara oraşului Los Angeles.

La ceremonia în aer liber au fost prezenţi mama artistului, Christina Fulton, unchiului său, Francis Ford Coppola, şi mătuşa sa, Talia Shire, însă tatăl Nicolas Cage a lipsit de la eveniment. Cei doi îndrăgostiţi şi-au jurat iubire veşnică la apus şi apoi au petrecut alături de prieteni până târziu în noapte. Rochia de mireasă a fost spectaculoasă, alb imaculat, cu trenă, iar voalul foarte lung a făcut-o pe mireasă să arate ca o prinţesă. Chiar şi buchetul cu flori albe a fost unul special. 

Imagini spectaculoase de la nuntă!

Modifică Setările