Gossip

Fiul lui Donald Trump divorţează?

Fiul lui Donald Trump divorţează?

NEW YORK, NY - DECEMBER 11: Donald Trump Jr., wife Vanessa Haydon, and children Kai Madison and Donald John III attend Z100's Jingle Ball 2015 at Madison Square Garden on December 11, 2015 in New York City. (Photo by Craig Barritt/Getty Images for iHeartMedia)

Este cel mai recent zvon din presa americană, abordat atât de tabloide, cât şi de publicaţii mai serioase. Ei bine, fiul cel mare al preşedintelui american, Donald Trump Jr., în vârstă de 40 de ani, are avea probleme serioase în căsnicia cu Vanessa Kay, cea care i-a devenit soţie în 2005. Donald Trump Jr. şi Vanessa Trump Şi cea care i-a dăruit acestuia nu mai puţin de cinci copii, cel mai mic fiind o fetiţă de trei ani, Chloe Sophia Trump.

Chiar dacă Trump Jr. şi Vanessa n-au iniţiat încă procedurile oficiale de divorţ, apropiaţi ai celor doi susţin că aceştia trăiesc deja separat. Mai suspect este că purtătorii de cuvânt ai lui Don Jr. şi ai Vanessei, precum şi cei ai Trump Organization au refuzat să comenteze aceste zvonuri, ceea ce aproape că le confirmă.

Alături de doi dintre cei cinci copii ai lor

“Cei doi au probleme de mult timp, dar au sperat că vor reuşi să stea împreună pe timpul mandatului prezindenţial al lui Trump senior. Din păcate, le este din ce în ce mai greu. În plus, el este mai mereu plecat sau ocupat”, dezvăluie o sursă.

În vârstă de 40 de ani, Vanessa este o fostă actriţă şi model, care n-a mai apărut fotografiată de mult timp alături de soţul său.

Modifică Setările