Vedete

Fiul lui Kamara ar putea suferi a şaptea operaţie. Micuţul Leon face tratamente speciale

Fiul lui Kamara ar putea suferi a şaptea operaţie. Micuţul Leon face tratamente speciale camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Kamara a dezvăluit că fiul lui Leon ar putea suferi o nouă intervenţie chirurgicală. Acum face tratamente specifice alături de medici din România, dar şi din străinătate!

Micuţul Leon a avut probleme chiar de la naştere. Kamara a dezvăluit acum ani de zile: „A făcut stop cardio-respirator la prima alăptare. De aici a fost problema cea mai gravă care i-a afectat partea stângă a creierului, care e responsabilă de zona motorie”, a mărturisit cântăreţul. El a mai adăugat că fosta lui soţie a fost forţată să nască natural: „Totul a pornit de la o eroare medicală dublă. Mai întâi au forţat-o pe fosta mea soţie să nască natural, deşi ea trebuia să nască prin cezariană”.

Artistul a dezvăluit că în această perioadă merge la Timişoara cu micuţul pentru a face tratamente speciale. Medicul care l-a operat ultima oară va veni curând în ţară şi va analiza dacă este nevoie sau nu de încă o intervenţie:

"Am fost două săptămâni la Timişoara unde facem recuperări intensiv. Vin şi specialişti din alte ţări: din Spania, Republica Moldova, Ucraina. Vin să facă tratamente specifice cu el. I-au întins mai bine picioarele, a început să facă şi paşi susţinuţi. Am şi postat un filmuleţ cu el când a făcut de două ori şi a zis că mai vrea încă o dată. Toate lucrurile pe care le-am făcut de-a lungul timpului îşi arată roadele pe parte cognitivă.

Deocamdată aşteptăm să vină în martie doctorul care l-a operat. Trebuia să vină în decemebrie, dar, din păcate, nu a putut să vină cu toată zarva asta cu pandemia. Vom pleca din nou la Timişoara unde va veni şi osteopatul care are grijă de Leon. Îl vor examina şi ne vor spune dacă urmează o altă operaţie, cum era prevăzută în mai sau dacă ea poate să mai aştepte. În luna martie vom şti care e următorul pas"

Foto: Facebook

Modifică Setările