News

Fiul lui Neil Winters din „Tânăr şi neliniştit“ s-a sinucis. Află detaliile tragediei!

Kristoff St. John, cel care l-a interpretat pe popularul Neil Winters în serialul Tânăr şi neliniştit, acum în vârstă de 48 de ani, trece prin clipe groaznice. Fiul actorului, Julian St. John, în vârstă de 24 de ani, s-a sinucis în baie şi a fost găsit chiar de către părinţii lui.

Tânărul de 24 de ani avea antecedente psihice, fiind suferind de schizofrenie, iar tratamentul pe care îl lua nu a avut efect.

Părinţii lui, Kristoff şi Mia, au anunţat teribila veste weekendul trecut, mărturisind că decesul a survenit pe 23 noiembrie.

"Fiul nostru era lumina din vieţile noastre, un artist cu o minte şi un spirit foarte frumoase. A luptat mult împotriva bolii pentru care nu există niciun leac", a declarat mama băiatului, într-o postare pe pagina ei de Twitter.

"Din nefericire, durerea pentru el devenise prea mare şi nu pot să spun că a pierdut lupta, dar a ales să se elibereze. Lupta mea cu bolile psihice va continua. Este posibil să nu găsesc un leac până la sfârşitul zilelor, dar putem încerca să prevenim pierderea altor suflete frumoase", a continuat Mia, prima soţia a actorului Kristoff St. John, care mai are alţi doi copii.

Funeraliile vor avea loc pe 5 decembrie, exact în ziua în care tânărul ar fi împlinit 25 de ani.