News

Flick îşi merită pe deplin renumele de Domnul Rimă! A bătut recordul de rime la Radio ZU! VIDEO

Flick îşi merită pe deplin renumele de Domnul Rimă! A bătut recordul de rime la Radio ZU! VIDEO camera-retro icon Vezi galeria 5 poze

Provocat de colegul de emisiune, Răzvan Popescu, dar şi de ascultători, Flick a reuşit să stabilească un record de rime. 

ZUper vineri, ZUper rime. Cam despre asta a fost vorba în matinalul de vară realizat de Popescu şi Flick la Radio Zu. Iar rimele par să prindă de minune la public, fapt pentru care Flick a acceptat provocarea de a-şi bate propriul record de vorbit în rime.

Şi iată cum, pe parcursul a 3 ore de emisie Morning ZU, Flick Domnul Rimă a făcut 149 de rime! „Rimele de succes sunt rimele formate din cuvinte simple, aranjate pe înţelesul tuturor”, declară DJ-ul Radio ZU.

Flick Domnul Rimă se aude la ZU de 10 ani. „Am început să vorbesc la radio dintr-o întâmplare. Eram într-o emisiune cu Buzdugan şi Popescu. M-am dus acasă foarte dezamăgit de cum a sunat vocea mea pe radio. Sincer, mi s-a părut că sună sinustru şi m-am gândit că mai bine ar fi să rămân la scris. Iată că nu a fost aşa”, a declarat Flick în tutorialul pe care l-a realizat în cadrul campaniei aniversare ZU10, desfăşurată în toamna anului trecut.

Pe lângă job-ul de la radio, Flick este scenaristul multor producţii de succes care rulează sau care au rulat pe TV, iar „În puii mei” este un exemplu.

Flick Domnul Rimă face ZUper echipă cu Răzvan Popescu în ON AIR. În grila de vară, pe Popescu şi Flick îi asculţi în fiecare dimineaţa de luni până vineri, de la 07.00 la 10.00, în Morning ZU. În restul sezonului, cei doi DJ-ii te aşteaptă pe frecvenţa ZU, de luni până joi, de la 16.00 la 18.00, iar vinerea până la 19.00.

Comentarii

Modifică Setările