Agenda

Florentina Fântânaru se mută la Antena 3

Florentina Fântânaru se mută la Antena 3

O ştim de la Antena Stars, ca gazdă a emisiunii "Dincolo de aparenţe". Din martie, ea va apărea în grila postului-frate al Antenei Stars.

"Pe 15 aprilie 2007 la ora 16.30, am început la Antena 2, prima ediţie a emisiunii "Dincolo de aparenţe"... Au trecut aproape 11 ani... În acest week-end, îmi iau rămas bun de la acest proiect... Sâmbătă, Dana Grecu... Duminică, Marius Bodochi...
Dar poveştile nu se termină niciodată, aşa că vom duce istoria mai departe... din luna MARTIE!", a anunţat Florentina Fântânaru pe pagina sa de socializare.

Începând din 3 martie, ea va avea emisiune tot în weekend, sâmbăta şi duminica, de la ora 14.00 (la Antena Stars era de la 13.00).

"Emisiunea se va întinde pe o oră. Va avea acelaşi format, cu acelaşi tip de invitaţi. Nu se va mai numi însă Dincolo de aparenţe. (...) Vor fi interviuri pline de emoţie, din care să ai ce învăţa. Poveşti de viaţă. Încerc să îi determin pe invitaţi să-şi spună poveştile de viaţă – unele fericite, altele mai puţin fericite sau triste, dar din care, ca telespectatori, să învăţăm ceva. O emisiune cu emoţie, cu intensitate. Vor fi invitaţi din mai multe zone, nu numai artişti: sportivi, oameni de afaceri, toţi cu poveşti interesante", a declarat pentru paginademedia.ro.

Modifică Setările