Vedete

Florin Dumitrescu a avut parte de o vizită surpriză pe platoul „Chefi la cuţite“

Florin Dumitrescu a avut parte de o vizită surpriză pe platoul „Chefi la cuţite“

În timpul fimărilor etapei de Bootcamp din cel de-al şaselea sezon al emisiunii „Chefi la cuţite”, care debutează pe 29 octombrie pe Antena 1, Florin Dumitrescu a primit o vizită surpriză în locaţia de la Palatul Mogoşoaia.

Cristina, soţia sa, a venit însoţită de mama sa şi cele două fetiţe, Ava şi Mia, pentru a-l susţine şi a-l încuraja în alegerea viitoarei sale echipe.  Exigent în faţa concurenţilor, dar înduioşat de entuziasmul fetiţelor de a se afla la filmări, chef Dumitrescu le-a făcut un tur amănunţit al platoului.

Ava şi Mia au dansat alături de chef Scărlătescu şi au petrecut câteva minute bune cu Gina Pistol, fascinate de ţinuta frumoasei prezentatoare. Micuţele nu sunt străine de programul intens al show-ului culinar, dar nici de sesiunile de gătit, pentru că în familia Dumitrescu, masa se pregăteşte împreună.

Deocamdată, curiozitatea de a combina ingredientele în reţete sănătoase, sau de a fi ajutorul părinţilor în bucătărie la spălatul fructelor şi al legumelor, transformă totul într-o joacă pe cinste pentru cele mici: „Acasă gătim împreună, facem tot felul de deserturi inspirate din bucătăria modernă, cu ingrediente sănătoase, adaptate pentru copii (fără zahăr, cu carob în loc de cacao şi făină integrală). Sunt amândouă ajutoare de bază, indiferent că facem biscuiţi, sau curăţăm usturoi. Lucrăm ca o echipă”.

Nu este prima dată când comorile chef-ului îşi fac apariţia pe platou, căci în trecut au reuşit să îl surprindă şi de ziua sa de naştere. Mai mult decât atât, Cristina Dumitrescu este alături de Florin la fiecare finală, pentru a-i purta noroc.

Cu două sezoane ”Chefi la cuţite” în palmares, o serie de proiecte personale de succes şi o agendă care abundă în evenimente şi deplasări prin ţară, tatăl-bucătar admite că pentru el familia este cel mai preţios refugiu: „Timpul petrecut cu ele este cel mai valoros. Sunt tată activ, încerc să asigur cel puţin 3-4 ore pe zi de stat numai cu ele. Lăsăm deoparte telefoane, mailuri şi alte griji. Cele mici sunt de-a dreptul disperate după mine, sunt lipite“

Modifică Setările