Vedete

Florin Piersic a ajuns la capătul răbdării: „Bucuraţi-vă că mai pot să vă vorbesc“

Florin Piersic a ajuns la capătul răbdării: „Bucuraţi-vă că mai pot să vă vorbesc“

Nu mai este niciun secret că pe internet există fel şi fel de glume legate de numele lui Florin Piersic şi de faptul că actorul vorbeşte foarte mult atunci când este intervievat sau când are de spus un discurs.

Aşa se face că, prezent la cea de-a zecea ediţie a Festivalului Serile Filmului Românesc (SFR), eveniment care se desfăşoară la Iaşi în perioada 12 – 16 iunie, Florin Piersic s-a arătat deranjat de această etichetă care i s-a pus.

„Sincer să vă spun, aici am aflat, chiar acum 24 de ore, că acest festival de film e dedicat unui actor pe care îl plac aşa, cât de cât, dar nu în totalitate, ca alţii care mi-au spus: «Ştiţi, îl iubim pe Florin Piersic». Ce să le spun? «Aveţi gusturi bune, dar nu sunt chiar de acord cu dumneavoastră». Nu-mi place că de fiecare dată când vrea să spună ceva cel care îl intervievează sau cel care îl provoacă spune: «A venit Florin! Noi când mai apucăm să vorbim?». Mie mi se pare o poveste tristă chestia asta. Cum adică? În loc să vă bucuraţi şi să ştiţi că instrumentul actorului e cuvântul... Bucuraţi-vă că mai pot să vă vorbesc, să vă povestesc despre mine, despre colegii mei. Eu sunt unul dintre actorii şi oamenii care îmi place să îi pomenesc pe cei cu care am avut cât de cât o legătură profesională“, a spus Florin Piersic.

Modifică Setările