Lifestyle

Florin Zamfirescu: “Am sechele din divorţul pe care l-am avut''

Florin Zamfirescu: “Am sechele din divorţul pe care l-am avut''

La 71 de ani, Florin Zamfirescu trăieşte o nouă viaţă. După divorţul de Cătălina Mustaţă, actorul şi-a găsit liniştea lângă Daciana, la moşia de la Mogoşoaia.  

“Am sechele din divorţul pe care l-am avut, însă actuala mea soţie, doamna doctor Daciana, are grijă de-adevăratelea de mine. Mă rog, nu ştiu cât o să trăiesc, dar am grijă să nu fac excese, nu fumez, nu beau, nu pierd nopţile. Sunt liniştit, recunoscător şi mă bucur de natură, de ce văd cu ochii’’, mărturiseşte Zamfirescu pentru Click.

Actorul recunoaşte că nu se teme de coronavirus. “Niciodată nu mi-a fost frică de el. Am ascultat legile, dar eu nu cred în poveştile astea. Este doar o intenţie de a subjuga omenirea, de a ne CIPa, de a ne vaccina. Eu mi-am văzut de ale mele aici, am făcut mişcare prin curte. Gândiţi-vă că, în cariera mea, am filmat în multe ipostaze grele, în apa îngheţată. Am avut 40 de grade şi a trebuit să mă duc la spectacole sau  la filmări aşa, şi mi-a trecut gripa, răceală, în timp ce filmam. Când e să mori, mori oricum”.

 

Comentarii

Articole asemănătoare

Modifică Setările