News

Fosta iubită a lui Leo DiCaprio s-a logodit

de admin

Fosta iubită a lui Leo DiCaprio s-a logodit

Până la urmă, femeile frumoase care au trecut prin braţele burlacului faimos şi-au găsit într-un final fericirea. Cel puţin aşa se adevereşte odată cu ştirea că fosta iubită a lui Leo, Bar Refaeli, s-a logodit cu iubitul ei afacerist.

Modelul israelian în vârstă de 29 de ani, se va mărita cu businessmanul Adi Ezra (40), conform presei israeliene, care susţin că cererea în căsătorie ar fi avut loc în timpul unei vacanţe romantice în Caraibe. Cei doi logodnici au o relaţie de un an, cunoscându-se prin intermediul prietenilor comuni. Şi acest cuplu, chiar dacă nu faimos, a avut parte de intrigi stârnite de presă, în 2014, când Ezra s-ar fi separat de Bar pentru că aceasta s-ar fi apropiat prea mult de Mick Jagger, în timpul unui concert în Israel.

Mai important rămâne că modelul şi-a găsit perechea mai aproape decât ar fi crezut acum câţiva ani. Din 2005 până în 2011, a fost iubita actorului Leonardo DiCaprio, dar relaţia lor a fost marcată de pauze, dat fiind că starul nu se dorea aşezat la casa lui. Este şi una din cele mai lungi relaţii pe care a avut-o "lupul", ultima fiind de puţin peste un an cu Toni Garrn, un alt model tânăr.