News

Fosta lui DiCaprio este însărcinată din nou! A născut acum 8 luni!

Fosta lui DiCaprio este însărcinată din nou! A născut acum 8 luni!

Bar Refaeli attends the 'Conde Nast Traveler' awards 2017 at Ritz Hotel on May 4, 2017 in Madrid, Spain. Bar Refaeli is pregnant with her second child.

Pictured: Bar Refaeli Ref: SPL1492417 040517
Picture by: Jack Abuin / ZUMA Press / Splash News

Splash News and Pictures
Los Angeles:310-821-2666
New York:212-619-2666
London:870-934-2666
[email protected]

Acum opt luni i-a dat naştere unei fetiţe, pe care a decis s-o numească Liv. Azi, descoperim că Bar Refaeli, care e căsătorită cu Adi Ezra, este din nou însărcinată! Familia ei se măreşte din nou! Bar Refaeli e din nou însărcinată Baby boom! Nici bine nu ne-am obişnuit cu ideea că modelul care s-a iubit odinioară cu Leonardo DiCaprio e mamă, că aflăm că se pregăteşte să devină a doua oară mamă. Bar Refaeli şi-a expus burtica deja proeminentă la un eveniment ce a avut loc joi, în Madrid.

Celebrul model purta la acest eveniment o rochie midi, neagră, din satin, care, însă, îi evidenţia burtica. Şi judecând după faptul că sarcina este deja vizibilă, bănuim că se află deja în al doilea trimestru de sarcină.

Au trecut opt luni de când a devenit mamă pentru prima oară.

Zâmbitoare şi foarte caldă, Bar Rafaeli a pozat la panoul evenimentului singură, soţul Adi Ezra fiind nevăzut la acel eveniment. Amintim că modelul s-a căsătorit cu afaceristul israelian în luna septembrie 2015 şi că anul trecut, în luna septembrie, au devenit părinţii unei fetiţe.

Aşa a arătat în timpul primei sarcini

Vorbind despre viaţa de familie, Bar Refaeli a declarat dintotdeauna că-şi doreşte o familie mare. ”Vin dintr-o familie cu patru copii. Sper ca şi eu să am o familie numeroasă”, declara acum ceva timp fosta iubită a lui Leonardo DiCaprio.

Bar Refaeli şi Adi Ezra, în mai 2016
Bar Refaeli şi Leonardo DiCaprio au avut o relaţie din 2005 până în 2011

foto: Splash / arhivă

Comentarii

Articole asemănătoare