News

Fosta nevastă a lui Johnny Depp şi-a confirmat noua relaţie amoroasă

Fosta nevastă a lui Johnny Depp şi-a confirmat noua relaţie amoroasă

Sunt mai bine de nouă luni de când s-a zvonit prima oară că în viaţa lui Amber Heard există un alt bărbat. Totuşi, până acum, n-a existat nicio dovadă ”palpabilă” că fosta nevastă a lui Johnny Depp şi-a refăcut, într-adevăr, viaţa amoroasă. Prima fotografie de cuplu Ei bine, acum nu e mai e niciun dubiu. Amber Heard se iubeşte cu boss-ul de la Tesla Motors, miliardarul Elon Musk şi relaţia lor pare să fie una chiar de durată. De unde ştim? Chiar de la tânăra actriţă, care a postat, recent, pe contul ei de Instagram, o primă fotografie de cuplu.

Se pare că fotografia datează de câteva zile, pe când cei doi îndrăgostiţi au luat cina în Australia. Bărbatul de 45 de ani apare în imagine cu urme de buze pe obraz, dovada, practic, a apropierii lor. O imagine similară a postat şi Elon la el pe Instagram, demonstrând, astfel, că nu se teme să iasă în public cu această relaţie.

Cu câteva ore mai devreme de această cină, Amber şi Elon au fost văzuţi ţinându-se de mână în timpul unei vizite la sanctuarul Currumbin Wildlife, din Australia. Acolo, cei doi erau însoţiţi de câţiva dintre copiii lui Elon.

Having moo moo at Moo Moo Gold Coast with @AmberHeard, @CreepyPuppet and @CowanFilms

A post shared by Elon Musk (@elonmusk) on

Aşadar, după scandalosul divorţ cu Johnny Depp, Amber Heard şi-a găsit liniştea în braţele co-fondatorului Tesla. Rămâne să vedem cum vor evolua lucrurile, însă avem o bănuială că Amber se pregăteşte să păşească din nou spre altar. ”Amber şi Elon sunt foarte serioşi în legătură cu relaţia lor. Ei i-ar plăcea să se recăsătorească”, spunea o sursă acum câteva săptămâni.

Divorţul dintre Amber şi Johnny s-a pronunţat, oficial, în luna ianuarie a acestui an.

Amber Heard se află în prezent în Australia, pentru a filma la pelicula „Aquaman”.

Elon şi Talulah Riley, cea de-a treia soţie, de care a divorţat anul trecut.

foto Instagram / Getty

Modifică Setările