News

Actuala şi fosta soţie a lui Ilie Năstase fac front comun în apărarea lui

Actuala şi fosta soţie a lui Ilie Năstase fac front comun în apărarea lui

După ce Ilie Năstase a intrat în vizorul presei britanice cu afirmaţiile sale considerate tendenţioase, atât Brigitte, cât şi Amalia Năstase i-au sărit în apărare.

”A fost o simplă glumă. Ilie este o persoană foarte glumeaţă şi dacă veţi dori să fie toată viaţa o persoană glumeaţă şi acum să-şi schimbe temperamentul, nimeni n-o să obţină asta. Ăsta este temperamentul lui, pentru asta e renumit d-asta i s-a dat numele de Nasty! Nu întotdeauna glumele au fost gustate sau apreciate, mai ales de către arbitrii. A fost penalizat de foarte multe ori, omul ăsta nu o să se schimbe acum, că n-are de ce”, a explicat Brigitte Năstase.

”Doar dacă nu vă supăraţi, lăsaţi-l pe Ilie să vorbească despre tenis. Dacă nu aţi jucat de 3 ori finala de Cupa Davis, staţi puţin jos. Şi nu încercaţi să îl faceţi băiat cuminte. Nu a reuşit nimeni. Mulţumesc”, a scris duminică fosta lui soţie, Amalia Năstase, pe pagina personală de Facebook.

 ”Nu l-am apărat pe Ilie din loialitate, ci pentru că ştiu exact ce a gândit şi de ce i-a sărit muştarul. Nu e deloc OK că a înjurat aşa. Şi aş fi vrut să nu fie aşa, dar pe de altă parte Ilie este persoana care a determinat inventarea multora dintre regulile de comportament pe teren, nu o să îl schimbe nimeni la 70 de ani să nu mai spună «what's your fucking problem». Toţi moraliştii care îl ceartă vorbesc de mii de ori mai urât cu semenii lor de pe la circa financiară, dar nefiind cunoscuţi, scapă fără mustrări. Ce s-a întâmplat la Fed Cup a fost o instigare de la începutul venirii lor aici. Au stat toţi jurnaliştii de scandal călare pe Ilie până când au găsit ceva de care să se agaţe”, a comentat ulterior Amalia într-o intervenţie.
Modifică Setările