News

Fosta soţie a lui Andrei Ştefănescu, topless pe internet! Iată cum s-a lăsat fotografiată cântăreaţa Sylvia

Fosta soţie a lui Andrei Ştefănescu, topless pe internet! Iată cum s-a lăsat fotografiată cântăreaţa Sylvia camera-retro icon Vezi galeria 8 poze

Andrei Ştefănescu s-a căsătorit în acest weekend cu aleasa inimii lui, Antonia, însă viaţa artistului nu a fost mereu roz.

În trecut, el a fost căsătorit şi cu artista Sylvia, care l-a înşelat, astfel că frumoasa lor poveste de dragoste s-a destămat brusc, iar  fiecare dintre ei a luat-o pe drumuri separate. Dacă Andrei Ştefănescu pare că o duce mai bine ca niciodată şi este mai mediatizat ca oricând, în timp ce Sylvia a apărut tot mai rar pe micile ecrane, iar cariera ei din muzică pare că a ajuns la final.

În ciuda faptului că nu mai este aşa de mediatizată, Sylvia este foarte activă pe reţelele de socializare, acolo unde postează fotografii zilnic. Mai mult decât atât, pe Instagram ea a notat că acum este certified yoga & meditation teacher, life coach & NLP master.

Sylvia şi-a surprins în urmă cu doar câteva ore cei aproximativ 20.000 de fani de pe Instagram, postând mai multe fotografii în care apare topless, pozele fiind realizate în însorita Grecie.

Mai multe fotografii pot fi văzute în GALERIA FOTO