News

Fostul iubit al lui Britney Spears, ucis de talibani

de admin

Fostul iubit al lui Britney Spears, ucis de talibani

Un eveniment tragic vine să zguduie viaţa artistei de 33 de ani: cel care a ajutat-o să treaca peste cele mai negre zile din viaţa ei, pilotul John Sundahl, a murit în timpul unui atac din Afganistan, de către teroriştii talibani.

Fostul iubit al lui Britney zbura în zona Kabul, unde lucra ca pilot de elicopter privat, când o rachetă i-a lovit nava. Vestea a afectat-o teribil, conform unor surse citate de tabloidul britanic Daily Mirror: “E devastată. Britney îl considera un om minunat”.

Britney l-a cunoscut pe John Sundahl la o întâlnire a Alcoolicilor Anonimi în 2007, pentru o perioadă scurtă de timp, dar benefică pentru cântăreaţă, care se afla în pragul unui colaps public şi căzuse pradă alcoolului. John a ajutat-o, însă, să o ţină departe de băutură şi să îşi revină.

Momentan, Brit are deja o relaţie aparent fericită cu Charlie Ebersol, de 4 luni. Dar deja ar avea planuri de familie. "Deja au început să vorbească despre copii. Britney spune că Charlie îşi doreşte să fie tată şi că ea ar vrea să-i dăruiască această bucurie", a dezvăluit un amic din anturajul cuplului.

FOTO HEPTA

Modifică Setările